Receptbok i släkten Thelander

Den här receptsamlingen har Anna-Maria och Jeurgen samlat från olika håll: Familj, släkt och vänner. Recepten är favoriter som hållt sig kvar genom åren.

Du kan komma till recepten antingen genom att bläddra igenom recepten här nedanför eller genom att klicka på namnet i listan nedan till vänster. Du får då upp en pdf som är enkelt att skriva ut. Vill du bara titta på receptet och läsa på skärmen så är det enklast att leta upp receptet  på sidan här och klicka på bilden om du vill förstora den.

Avocadosmörgås

Gränna-baguetter

Margaretas Kalmarfärs

Kryssbullar

Lingonbröd

Ostkaka

Skrädkakor

Saffransbröd

Trattkantarellsoppa

Banankaka

Hjärtbröd

Kaviarbakad torsk

Kräftspad

Mormors bullar

Pepparkakor

Rabarbersaft

1 kg rabarber
1 citron (ekologiska) i skivor/bitar
1,5 tsk citronsyra
1 liter kokhett vatten

Häll det kokheta vattnet över frukten. Rör i 4 dl socker per liter avrunnen saft.
Låt dra i 2 dygn.
Sila och frys.

Solveigtårta

Äppelkaka