Våra vinprovningar.


Lokal mat och dryck är temat i våra dryckesprovningar. En provning består vanligtvis av fyra-fem olika drycker/sorter med smakbitar från lokala matsortimentet i Rudenstams Gårdsbutik som tillval. När du varit på någon av våra provningar så är vårt mål att du fått inspiration till att upptäcka nya smaker och smakkombinationer.
Samtliga provningar sker i Rudenstams Gårdskafé i Rudu, Gisebo (www.rudenstam.se). Bra bussanslutningar med Huskvarna/Jönköping/Gränna.

Vinprovning - Dryckesprovning
Vårt populära Solaris 2021 är slutsålt på Systembolaget, men vårt rosévin Rudu Rosé 2021 finns kvar.
Med sin rika arom och tydliga syra klarar Solaris fler matchningar än vad man normalt förknippar med ett vitt vin. Vi provar också en rosé samt ibland fruktvin och cider och något alkoholfritt alternativ.. Allt är naturligtvis tillverkat i vårt vineri i Rudu.  Åldersgräns 18 år. Till dryckerna kan vi också erbjuda smakbitar från lokalproducerade delikatesser.
Provningen börjar med en liten väderanpassad rundvandring i vingården.
Priset är 275 - 450 kr per person beroende på vad provningen innehåller.

Exempel: Provning som innrhåller 5 drycker (3 st vin och 2 st alkoholfria). Kostnad 375:-. Huvudrätt + två vin 450:-.

Anmälan görs via mejl info@tvaliljor.se eller via kontaktrutan nedan. Ibland har vi fasta provningstider (se startsidan). Om ni är en grupp (helst minst 8 personer) så kan vi försöka hitta en egen tid som passar. Hör då gärna av dig med en förfrågan via mejl info@tvaliljor.se eller via kontaktrutan nedan. 

  • Antal deltagare (+ namn) och ev önskemål.