Våra dryckesprovningar.

På grund av den stora kundtillströmningen och de rådande restriktionerna har vi tyvärr inte kunnat hålla vinprovningar under sommaren. Nu när restriktionerna lättat kan vi ta emot gruppbokningar i begränsad omfattning. Mejla oss eller använd kontaktformuläret nedan.

Lokal mat och dryck är temat i våra dryckesprovningar. En provning består vanligtvis av fem olika drycker/sorter med smakbitar från lokala matsortimentet i Rudenstams Gårdsbutik som tillval. När du varit på någon av våra provningar så är vårt mål att du fått inspiration till att upptäcka nya smaker och smakkombinationer.
Samtliga provningar sker i Rudenstams Gårdskafé i Rudu, Gisebo (www.rudenstam.se).

Vinprovning - Dryckesprovning
Vårt Solaris 2020 finns nu på Systembolaget, liksom vår Vita vinbär Sperkling 2017.
Med sin rika arom och tydliga syra klarar Solaris fler matchningar än vad man normalt förknippar med ett vitt vin. Vi provar också en rosé samt fruktvin och cider och något alkoholfritt alternativ.. Allt är naturligtvis tillverkat i vårt vineri i Rudu.  Åldersgräns 18 år. Till dryckerna kan vi också erbjuda smakbitar från lokalproducerade delikatesser.
Provningen börjar med en liten väderanpassad rundvandring i vingården.
Priset är 375 - 450 kr per person beroende på vad provningen innehåller.

Exempel: Provning som innrhåller 5 drycker (3 st vin och 2 st alkoholfria). Kostnad 375:-.

Anmälan görs via mejl info@tvaliljor.se eller via kontaktrutan nedan. Pga pandemin har vi tills vidare inga fasta provningstillfällen. Om ni är en grupp (minst 8 personer) så kan vi försöka hitta en egen tid som passar. Hör då gärna av dig med en förfrågan via mejl info@tvaliljor.se eller via kontaktrutan nedan. 

  • Antal deltagare (+ namn) och ev önskemål.