Bageri byggt på kvalitet och hälsa.
Butik med enbart lokala produkter.

Öppet torsdagar 11-15 (ibland till kl 19) och fredagar kl 11-15 .

Varför öppna bageri i Gränna? Det finns ju redan 2-3 stycken. Jo, det unika med vårt bageri är att vi bakar på bästa tänkbara iongredienser utan kompromisser. I allt bröd finns enkorn och spelt som båda är ursprungliga sädesslag, innan vi började sträva mot högavkastande sorter. De ursprungliga sädesslagen har dels djupare rötter, vilket gör dem mindre känsliga för torka, och dessutom innehåller de mindre gluten. Och framför allt så blir smaken mycketb mer aromatisk. Detta kan Joel Mellin, före detta TV-metrologen, förklara mycket om och dessutyom sätta in det i ett hälso-kontext. Joel och Anna driver vårt bageri där vi kompletterat brödet med produker från vår produktion på Rudenstams: Äpple Premium must och marmelad kokad av Agneta Börjesson på våra lokala råvaror. Välkommen till oss. Gärna vid öppningstid om ni säkrast vill träffa Joel och dessutom fyllas av härlig bröddoft.